Sjansesløseri mot Sagene 2

Sagene 2 -LYN 6-3 (Bjølsenhallen, serie) Med alt annet en marginene på sin side ble det en fryktelig irriterende aften for LYNs innebandykrigere. Mot en Sagene-keeper som med all sannsynlighet både hadde dagen, og spilte i Eliteserien i fjor - virket bortelaget indoktrinert mot nettsus.   - Vi spiller i utgangspunktet relativt bra, og da vi gira opp ekstra - til tross for at det skjedde alt for sjelden, er vi flere hakk bedre. Noen

Tilbake på tabelltopp

Asker-LYN 4-5 (Heggedalshallen, serie) 4-4 på matchuret fire minutter før slutt. Da kom Per B.-Karlsson seg løs i midten, og fyrte en kanon over Askers målvakts høyre skulder. Ledelsen var et faktum og til tross for en nervepirrende slutt var aldri hjemmelaget særlig nære å utligne.   Etter ellevill seiersdans i dusjen hvor kaptein Kenneth Lorentzen dasket back Oskar Persson på baken, til stor fornøyelse for svensken, kunne den viktige seieren endelig synke inn.  

Blåmandag

LYN-Akerselva 3 3-5 (Bjølsenhallen, serie) Etter en forholdsvis enkel sesongstart kom 3. divisjonshverdagen med et smell. En hel periode utvisningsminutter straffet LYN hardt.   - Vi er både ufokuserte og urutinerte. Akerselva 3 spiller stygt og langer ut etterslenger etter etterslenger, og til tross for at vi lenge klarer oss veldig bra, blir vi til slutt for hete i toppen. Det må jeg ta på meg mye av skylda for, forteller en meget skuffet coach Kenneth Lorentzen.