LYN – Asker 8-8 (Bjølsenhallen, serie) Et tafatt LYN klarte å rote bort en tomålsledelse på kampens siste 20 sekunder. Ja, du leste riktig!

 

8-6 ledelse og matchen hadde hjemmelaget stort sett hatt under kontroll, og ledet fra start til slutt. Så skjedde det utenkelige. Asker tar ut keepern, og presterer å score to mål på 20 (!) sekunder.

 

– Jævla surt med en gang. Skal strengt talt ikke være mulig. Men vi kom oss fort over det, og det ser ut til at vi fikk det vi trengte med uavgjort, forteller coach Kenneth Lorentzen.
1’rekka var langt fra dødelige og hadde en tung ettermiddag, til tross for å være LYNs antatt beste rekke. Det var hovedsakelig backene som tok ansvar.

 

– Jag lovade to mål, og scora to mål. Det var ingen sak, gliste Petter Olofsson etter å ha steppet inn som ving når Thomas Høglund var syk.

 

– Det er et lite «varsko her» til oss offensive spillerne når backene produserer 5+3, og vi 3+1 fortsetter Lorentzen.

 

KREVER BALLER
Opprykk ser ut til å være sikret, men etter en real downperiode med 3-5 mot Akerselva og 8-8 mot Asker vil sjefen se mer mot.

 

– Vi har mye å gå på. Det er alt for lite trøkk i bena. I tillegg lar vi oss surne av sutrekopper på motstandernes lag. At noen av motstanderne leker med barbie får være greit, men vi skal klare å stå opp mye bedre, fortsetter Lorentzen.

 

Med seier i bare én av de to siste matchene vil LYN være foran nettopp Asker på tabellen, både på innbyrdes og i målforskjell. Først venter Rykkinnskauen til helgen, før «Kampen om sølvet» avgjøres i siste serierunde mot Sagene 2.

 

– Vi har ti mål å gå på, og det skal godt gjøres å gi fra oss det. Så uavgjort skal antageligvis holde. Det er kampen mot Sagene 2 som blir nøkkelkampen, for vi er utrolig sugne på det sølvet. Tapet mot Akerselva 3 svei langt mer, men direkte opprykk enda en divisjon og sølv er verdt å juble for det og, smiler han.

 

*** –
** Persson, Paldanius
* Olofsson, Endrestad

 

MÅLPOENG
Persson 3+0
Paldanius 0+3
Olofsson 2+0
Endrestad 1+1
Karlsson 1+0
Thanh 1+0

 

MINUTTER
Svanæs +4
Endrestad +2
Hanseid +2
Røse +2