Rykkinnskauen – LYN 5-4 (Bjølsenhallen, serie) Bunnlaget Rykkinnskauen klarte å tukte LYNs innebandykrigere, eller for dagen; innebandybamser.

– Jeg kan ikke forklare hva som skjedde. Vi er rett og slett pisse rævva. Og selv om det er alles ansvar å heve seg mange knepp, er det overordna mitt ansvar at vi ikke vinner i dag, sier coach Lorentzen.

 

Anført av en meget god keeper i Rune Albertsen, kaptein Erik Malm og Aleksander Laache var Rykkinnskauen både effektive og hardtarbeidende.

 

– Vi kommer ikke opp i ringa før siste 10, og da vinner du ikke matcher. At Laache var tilbake i den grønne drakta gjorde livet surt for oss. Nå får vi håpe han også kan bidra mot Asker for de grønne, fortsetter Lorentzen.

 

For Laache valgte gutta fra hjemlige trakter når LYN jakta underskriften hans for to år siden.

 

– Det er forbanna surt at bunnivået vårt er så dårlig som i dag. Det var de grønne som spilte med hjertet uttapå drakta, og selv da skal vi ikke kunne tape den matchen her. Men det viser hva som må til for at vi skal vinne og. Alt for laget, alt for hverandre. Gratulerer til Rykkinnskauen. Vi graver oss ned til tirsdag, og kommer tilbake med et forrykende smell allerede på neste trening, avslutter han.

 

*** –
** –
* –

 

POENG
Stange 1+1
Svanes 1+1
Alamäki 1+0
Karlsson 1+0
Høglund 0+1
Persson 0+1

 

MINUTTER
Alamäki +2