Halden-LYN 4-6 (Hjortsberghallen, tr.kamp) LYN med like stinne mager som selvtillit valset over et talentfullt 1. divisjonslag i formiddag. Super ramme og en konge motstander, ga de 10(?) oppmøtte valuta for pengene.

Avslutningsfest

LYN feiret sitt andre strake opprykk med brask og bram på BAR Vulkan lørdag kveld.

– Publikumsrekord for oss, så det feirer vi, gliste coach Lorentzen.

Halden stilte med blant annet innebandylegendene Henning Johansen, Vegard Bukholm, Andreas Zaikof, Lars-Erik Brekke, Frode Johannessen, og sist men ikke minst Jonas Pettersen.

 

– Stortalentet Pettersen er alltid en fjær i hatten å slå, men jeg må si at Bukholm var best i dag. Men det er mye bra innebandy i alle de gutta, så vi er stolte over å ta med en liten seier fra grensebyen, fortsetter han.

 

MER BALLKONTROLL
Halden har rutine, ballkontroll og et langt bedre pasningsspill en LYN. Da svarte bortelaget med sin gamle suksessoppskrift, høy intensitet og innsats.

 

– Vi får veldig godt betalt for innsats i dag, og det har vi tenkt å fortsette med neste år også. Vi har et enormt potensial, og en glødende spillergruppe.

 

Halden trakk frem tre spillere hos LYN. Lars Erik Skårås, Hau Le og Pelle Karlsson fikk skryt, og det fortjente de ifølge Lorentzen.

 

– Først og fremst er jo Skårås enorm. Snart 50 og holder koken enda. Den mannen fortsetter å forbause meg. At Pelle får skryt for sin innsats forstår jeg godt. Han leverer hver eneste kamp. Og Haien (Le) gjør sin beste LYN-kamp. Rått tyngdepunkt, fortsetter Lorentzen.

 

Over hele fjøla var LYN sterke, og nykomponerte 1’rekka med vingene Johnsson/Johansson lukter mye mål.

 

– De er så spillesmarte og gode, og når de da får med seg arbeidshesten Karlsson i tillegg er det knapt noen lag som kan stoppe oss. Det blir en drøm å spille i 2. divisjon med den rekka, smiler Lorentzen.

 

FEST
Bakerst var igjen Alfy Olofsson meget god, og Eldnes kom inn å viste at det er trygt bak hos LYN.

 

– Simon har et enormt potensial. Han er bedre en Zackan i Halden-buret i dag, og det er et reelt kompliment. I tillegg er backene våre meget gode. Chowdhury debuterer med bravur, Og Alamäki er trygg og dyktig. Olofsson og Persson leverer som alltid. Og la oss ikke glemme en annen av dagens giganter, Endrestad. Eldre og eldre, men bedre og bedre. Og til slutt Høglund da. Har ikke sett han så pigg på to sesonger. Han koser seg på banen nå, og det synes, fortsetter han ivrig!

 

Med det er sesongen slutt, og LYN takker Halden Hotshots for en super avslutning.

 

– Vi sitter i bilen på vei hjem, og har allerede begynt å vorse! Nå avslutter vi med heidundranes lagfest og feirer opprykket på BAR Vulkan i kveld. Sees på byen, smiler coach Lorentzen.

 

*** Skårås, Le
** Karlsson, Endrestad
* A. Olofsson, Høglund, Alamäki, Johansson, Chowdury