Fredag 11. september var det tid for årets Kick Off etter fem ukers blodslit med barmark og halltreninger. Ingen av spillerne visste annet en at de skulle møte opp på Majorstua 17:30.

Eminente innebandyspillere samsvarer ikke med "tøffinger i høyden".

Eminente innebandyspillere samsvarer ikke med «tøffinger i høyden».

Turen gikk til Oslo Sommerpark på Tryvann og klatring, hvor flere en kaptein Oskar Persson (26) slet med mild høydeskrekk. En av årets spennende signeringer Patrik Ohlsson (29), hadde også mer en nok med å komme seg gjennom banene.

 

– Hadde det vært like stille når vi går gjennom øvelser på trening som da de gikk gjennom sikkerhetsrutinene, hadde det vært en drøm å være coach, opplyser hovedtrener Kenneth Lorentzen som neppe skal være eplekjekk etter sin sirkusopptreden i tauene heller.

 

Etter tauklatringen ble det brun pub med mat og shots, hvor hver enkelt kunne kjøpe shots (som måtte drikkes) til de som på en eller annen måte hadde bidratt positivt under sesongoppkjøringen. Ikke overraskende var det mange som fikk en tøff aften! Senere ble festen tatt videre til Sollihagen til de sene nattestimer.

 

AMBISJONSRIKE
LYN har ikke tenkt til å la seg overkjøre av noen lag til tross for nok et opprykk i fjor, og tenker mer å sjokkere enn å bli utspilt – enda en gang.

 

– Vi har trent godt og har en fin miks av treningsvillige spillere. Samtidig jobber vi hardt med å utvikle oss taktisk, og ikke minst få det beste ut av hver enkelt spiller – og samlet. Det var ikke tilfeldig at vi avsluttet sesongen med å slå et 1. divisjonslag for tre måneder siden. Jeg er ekstremt spent på hvor vi står, og er 100% sikker på at ingen får noe gratis fra oss, fastslår Lorentzen.

 

LYN 2 åpnet sesongen med seier i cupens første runde mot divisjonskollega Klemetsrud. Det var derimot ingen imponerende forestilling. Dermed blir det 2xLYN i cupens 2. runde (LYN 1 er direkte kvalifisert).

 

– Nå har vi vært så attraktive at vi har sett oss nødt til å ha et rekruttlag i 5. divisjon også. Og det passer bra med ambisjonene om å hevde oss ytterligere. Det er en fin arena å starte å spille på, og halvparten av spillerne har definitivt nivå til å kunne ta steget opp tre divisjoner med litt mer kamptrening.