OSI-LYN 4-7 (Domus Athletica, serie) Ustoppelige LYN åpnet likesågodt sesongen med å slå fjorårets nedrykkslag fra 1. divisjon. Det ble riktignok en jobbematch, men det var aldri noen tvil om hvilket lag som hadde mest å gi.

OSI-LYN

Det ble glede og jubel når tidenes første seier i 2. divisjon var sikret. LYN sjokkerte nok en gang, og åpnet sesongen med 7-4 seier borte mot OSI.

 

– Det er lite som fungerte fremfor kassa de første 40. Vi har grei kontroll kjennes det ut som, men omsetter ikke sjanser. Jeg var dog aldri stressa for det var nødt til å løsne, sier coach Lorentzen.

 

Dagens mann i LYN var uten tvil laginnsatsen. Til tross for 1 back på banen jobbet gutta iherdig for å hjelpe hverandre. Ving Henrik Svanæs og senter Morten Stange løste backrollene med bravur. Men Robert Johansson viste hvor viktig han kommer til å bli på årets overraskelseslag.

 

– Fan en riktigt bra laginsats o bara på en uka vi snackat hur man ska spela så är de jävligt bra asso, meldte kampens stjerne med tre pinner.

 

HOLDT UNNA
Litt klabb og babb måtte det bli med dagens backlinje, og keeper Simon Olofsson var slettes ikke fornøyd ved flere anledninger. Blant annet vikarback Stange fikk høre det.

 

– Jag snackade med honom efter kampen. Överreagerade lite, så bad om ursäkt. Men de var hans gubbe, gliste Olofsson.

 

Fremme var det godt å få inn energispilleren Per Bergetoft-Karlsson igjen, som også startet åpningsballet. Hampus Johnsson spilte sin beste kamp i år, til tross for at det ikke var noe kunststykke, og Hau Le fortsatte sin meget gode utvikling. Patrik Ohlsson slet med kneet og måtte spille litt back, men 2’rekka var vasse når Ohlsson løp som en mann.

 

– Ja, vi var bra og det gikk bra i dag. Når det i tillegg er med et veldig amputert lag som vi heldigvis sjelden er vant til, så skal vi være veldig godt fornøyd. Og det var elektrisk i garderoben. Nå har vi altså to strake opprykk og startet likeså godt med å vinne denne og. Enda råere, Lars Erik Skårås er med enda og spiller seg fremdeles aldri bort, avsluttet en meget fornøyd coach Lorentzen.

 

STJERNER
*** –
** Johansson
* A. Olofsson

 

MÅLPOENG
Johansson 3+0
Le 1+1
Lorentzen 1+1
Ohlsson 1+1
Johnsson 0+2
Karlsson 1+0
Persson 0+1
Svanæs 0+1

 

UTVISNINGER
Johnsson +4