Lyn-Tunet 2 8-6 (Bjølsenhallen, serie) Med publikumsrekord leverte LYN igjen etter et tamt november. Kampen store profil Per Bergetoft-Karlsson limte likesågodt tre kasser, og har neppe vært bedre før.

 

- Pelle var stor i dag. Nå jobber han ikke bare utrettelig, men er en poengmaskin i tillegg, sier coach Kenneth Lorentzen.

 

Men Tunets rekrutter hadde ikke tenkt å la LYN få noe gratis. Men Norges antageligvis største innebandytalenter slet når LYN kom i gang også fysisk.

 

- Det er mye innebandy i de gutta der, så når vi står med lua i hånda blir det tøft. Vi bestemte oss før 2. periode at nok fikk være nok, og da tok vi over, smiler han.

 

GODE DEBUTTER
LYNs og ligaens beste målvakt Simon Olofsson flyttet hjem til Sverige forrige uke, og Katarina Eriksson fikk sin etterlengta debut i LYN-buret. I tillegg gjorde Julia Johannesson en praktkamp i forsvaret.

 

- De hadde ikke spilt hadde de ikke vært gode nok, og de koser seg jo utpå der. Katarina redda likesågodt en straffe for å toppe det hele. Jeg er stolt av begge to, og de kommer til å få flere matcher i toppen, fortsetter Lorentzen.

 

På midten var Stian Endrestad igjen i praktform, og ballen satt teipa på køllebladet. Og på tribunen var det igjen tilskuerrekord.

 

- Vi hadde et meget vellykket julebord på fredag, og det er så deilig at så mange fra rekruttlaget vil være med å jobbe oss frem. 6-7 fra førstelaget var med å så rekruttmatchen vår i går og. Det er stort, avslutter han, og takker alle øvrige tilskuere også.

 

STJERNER
*** Per Karlsson
** Stian Endrestad
* Katarina Eriksson, Hannu-Pekka Alamäki, Publikum

 

MÅLPOENG
Per B.-Karlsson 3+2
Robert Johansson 1+1
Hau Le 1+1
Stian Endrestad 1+0
Hampus Johnsson 1+0
Kenneth Lorentzen 1+0
Hannu-Pekka Alamäki 0+1
Raymond Paldanius 0+1
Oskar Persson 0+1
Henrik Svanæs 0+1

 

MINUTTER
Katarina Eriksson +2
Petter Olofsson +2
Henrik Svanæs +2