Sveiva 2-LYN 6-3 (Rommenhallen, serie) Årets sensasjon i norsk 2. divisjon var eksepsjonelt uheldige mot ligaens beste lag. LYN ledet 3-2, og hadde deretter 3 tverrligger-skudd og flere store sjanser, men dette var dagen hvor det ikke skulle gå deres vei.

 

– Vi er selvfølgelig veldig skuffet. Matchen sett under et, så hadde vi fortjent å vinne. Men dette var en av de ekstremt sure dagene, forteller coach Lorentzen.

 

BRA TENNING
Med årets beste spiller Per B.-Karlsson ute med skade, måtte de andre ta ansvar for å heve tempo, og de gjorde de med bravur.

 

– Sveiva er uten tvil et bra innebandylag, men når vi ligger riktig defensivt, jobber utrettelig og får skapt såpass mye som vi gjør må vi være fornøyd til tross for resultatet.

 

Igjen var Henrik Svanæs på sitt beste og viste vei ved å skape sjanse på sjanse, i spann med kraftsenter Morten Stange. Og bakerst sto Lars B. Eldnes som en vegg.

 

– Henrik er ekstremt god i dag. Han er alltid best mot de beste, og det nivået han viser i dag er høyt. Lars står sin beste match, for selv om vi vant skuddstatistikken måtte han frem med en rekke redninger fra øverste hylle, fortsetter han.

 

– Nå skal vi ta med oss dette videre, og med samme intensitet tar vi Sagene x2 og Ikke minst Sveiva hjemme, i det seriespillet her, avslutter han selvsikkert.

 

PS! Hjemmelagets siste scoring kom i åpent mål, når LYN tok ut keeper.

 

STJERNER
*** Svanæs
** Eldnes
* Stange

 

MÅLPOENG
Johnsson 1+0
Olofsson 1+0
Stange 1+0
Johansson 0+1
Svanæs 0+1

 

MINUTTER
Olofsson +2
Svanæs +2

 

ANDRE RESULTATER I HELGEN
LYN 2 – Bjølsen 11-1 (7. runde, 5. div)