LYN-OSI 6-5 (Bjølsenhallen, serie) LYN så ut til å ha brukbar kontroll og ledet 3-1 etter første periode i helgen, men et langt sterkere OSI-lag enn i første seriekamp, ga topplaget kamp til døra.

 

- Vi starter bra og bruker alle fem i det offensive spillet. Pasningene var gode og vi dominerer banespillet. Dessverre mister vi litt hodet og blir stressa utover i andre og tredje periode, sier en lettet coach Kenneth Lorentzen.

 

Robert Johansson avgjorde bataljen med en utsøkt zorro-finte alene mot keeper, etter å ha gjenvunnet ballen lavt i banen. 6-5!

 

– Synd ingen filmet det, for den YouTube-videoen av Robban fra 1998 begynner å bli gammel, og det der ser vi han ikke gjøre ofte, gliste coach Lorentzen.

 

STERKE BAK
LYN har fått en ny dimensjon i spillet sitt ved å inkludere backene langt mer offensivt en tidligere. Patrik Ohlsson spilte en veldig god kamp, og samme gjorde Julia Johannesson. Samtidig gjorde Raymond Paldanius sin beste kamp i LYN-trøya.

 

- Backene våre blir bare bedre og bedre. Lagets ubestridte back-kriger Knut Røse må jobbe hardt fremover for å sikre seg plass igjen etter skadeoppholdet, og det er et stort styrketegn! I tillegg kommer Vincent(Blom) som en rakett, men har fremdeles en jobb å gjøre kondisjon- og teknikkmessig, fastslår han.

 

Offensivt var igjen Per Bergetoft-Karlsson drivende og arbeidet utrettelig, og Hau Le var farligere offensivt enn på lenge. I tillegg fikk rekruttlagetsØrjan Rasch sin velfortjente debut i 2. divisjon, og gjorde en god figur til tross for at det ikke ble mange byttene.

 

– Ørjan har hatt en rå utvikling. Han er dønn seriøs i der han driver med, og da blir det honorert med opprykk. Det var tiltenkt at han skulle spille noe mer, men kampen ble mye jevnere en vi hadde håpet, fastslår Lorentzen.

 

STJERNER
*** Johansson
** Paldanius, Persson
* Ohlsson, Johannesson, B.-Karlsson, Johnsson, Stange, Le

 

MÅLPOENG
Johansson 2+2
Johnsson 1+1
Stange 1+1
Endrestad 1+0
Persson 1+0
B.-Karlsson 0+1
Paldanius 0+1

 

MINUTTER
B.-Karlsson +2
Le +2
Stange +2