STØTTEAPPARAT

Sportslig leder

Direktøren med stor D. Holder orden på papirmølla, samt overgangspapirer når LYN signerer stjerner til spotpris. Full fart og bunnsolid administrativt, lav fart og evig ladebørse på banen.

 

Styreleder

Erik Hanseid

Mobil 911 93 209
E-post erik@hanseid.no

Hovedtrener

Manager, trener og fus i alt! Hadde sliti mye benk om han ikke styrte skuta med jernhånd. Ble hentet til Sagene i eliteserien etter suksessen med LYN og sikret sølv i både serien og NM-sluttspill 16/17.

 

trener

Kenneth Lorentzen

Mobil 938 72 993
E-post lorentzen.kenneth@gmail.com

Fysioterapeut

Emma (til daglig fysio) er med et par ganger i måneden med ansvar for basistrening, å forebygge skader, samt opptrening av spillerne. Bred kunnskap og har begrenset klubbens skadeomfang betraktlig.

 

fysio

Emma Woldseth Brørs

Mobil 908 66 934
E-post emma_brors@hotmail.com

Head Sponsorships

En gammel traver i Lyn-miljøet. Ekte Lyn-mann, og er nå med i LYN Innebandy for å ta klubben til nye høyder på markeds- og sponsorbiten. Trener til daglig fotballgutta i LYN G15.

 

sponsor

Jens-Henrik Kobro

Mobil 907 41 227
E-post jhk@ksmg.no

Supportersjef

Torstein elsker innebandyklubben i sitt hjerte. Slenger med leppa til dommere, coach Lorentzen, med- eller motspillere. Når han ble pappa vokste supporterklubben til tre medlemmer – Torstein, Theo (sønn) og Eirik (typen til #99 Eriksson).

 

supportersjef

Torstein Nævestad

Mobil 909 29 120
E-post supporter@lyninnebandy.no

Maskott

Hjelpetrener, keepertrener, speider, cheerleader, og ikke minst partyansvarlig (rekruttere venninner). Med Oda på sidelinja løper et par av gutta lengre enn vanligvis. Har flyttet til Amsterdam, men tar gjerne flyet til samtlige julebord.

 

maskott

Oda Minge

Mobil –
E-post maskot@lyninnebandy.no